IT SECURITY BELEID

Het ICT Security beleid beschrijft het geheel van doelstellingen en uitgangspunten ten behoeve van de ontwikkeling en inrichting van ICT Security binnen een organisatie. Richtinggevend voor het ICT Beleid zijn de diverse interne beleidsstukken (kaders) en externe ontwikkelingen (thema’s). Dit soort stukken worden door veel bedrijven als complex beschouwd.

Vitaen ondersteunt van begin tot eind in het proces van het tot stand brengen van het beleid. Als Sparrings-partner in dienst van de klant wordt IT beleid vertaald naar een overzichtelijk geheel dat spreekt over een strategische, tactische en operationele kant. Door deze disciplines te combineren kan het beleid naast informatiebeleid worden gelegd om zo de twee aspecten eenvoudig te combineren.

Contact Vitaen

PENETRATIETESTEN

Een IT-security scan / penetratietest kent vele variaties, het kan eenvoudig of uitgebreid. Welke voor u het beste is hangt af van uw risico. Voor elk beveiligingsniveau en budget hebben wij een maatwerkoplossing. Wij geven u graag advies welke soort scans het beste bij uw organisatie past.

Met de penetratietest onderzoeken wij uw IT-netwerk op kwetsbaarheden om deze vervolgens, net zoals kwaadwillende hackers dat zouden doen, te gebruiken om uw organisatie binnen te dringen. Van tevoren stemmen wij met u heel helder de bevoegdheden doel en scope met u af. Vitaen gebruikt uiteenlopende, automatische, maar vooral handmatige methodes om uw beveiliging te testen en om zo toegang te verkrijgen tot uw systemen.
Na een penetratietest ontvangt u van ons een to-the-point rapportage voorzien van risicoclassificaties, adviezen en aanbevelingen die ook voor het management te begrijpen zijn.

Dit wil ik voor mijn organisatie

INTERIM MANAGEMENT

Door een stijgende vraag uit de markt naar Security Managers en IT-professionals (o.a. Blockchain en AVG experts) werd Vitaen Staffing opgericht. Vitaen Staffing detacheert interim-professionals bij de grootste organisaties van Nederland. Vitaen werkt uitsluitend met de beste professionals uit de branche. En Vitaen ontzorgt u naast recruitment en de administratieve afhandeling, ook met het opleiden en coachen van professionals.

Heeft u een AVG expert of een Security Manager nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Neem contact op

HEEFT U VRAGEN?

Bel mij

CLIENT TESTIMONIALS

“Bij de productie van voedsel komen enorm veel zaken kijken. Los van behaalde certificaten en eisen omtrent hygiëne is veiligheid één van de primaire doelstellingen. Door een 0-meting op fysiek gebied heeft Vitaen ons geholpen om die veiligheid extra te waarborgen. Na zorgvuldig advies is het beleid omtrent onze veiligheidsmaatregelen verscherpt.”

Bel GroepCompany

“Vitaen heeft ons geholpen met het waarborgen van ons netwerk. Door een security scan werd ons volledige netwerk aan de binnen- en buitenkant getoetst op zwakheden. Het uitvoerige rapportage dat naderhand werd gepresenteerd heeft ons enorm geholpen met de handhaving van onze primaire doelstellingen. Wij hebben in elk geval geleerd: cybersecurity moet niet worden onderschat.”

INSHAREDCompany

OUR REFERENCES